Magix Video Deluxe demonstratie

Een hoop mensen willen graag iets gaan doen met video maar weten niet hoe. Of ze hebben wel beelden maar weten niet hoe ze die moeten monteren. Maak dan gebruik van mijn GRATIS demonstratie in videofilms bewerken met Video deluxe.

Videomontage demo in webinar

Op donderdag 2 april zal ik om 13:00 uur een demonstratie geven met dit Nederlandstalige programma en u laten zien wat dit programma kan, en laten zien waarom dit één van de meest populaire videobewerkingsprogramma’s is van dit moment. Deelname kost niets maar u dient zich wel vooraf te registreren.

De demonstratie is vooral interessant voor mensen die iets met video willen gaan doen, en nu door de huidige situatie thuis zitten. Mocht u al vele jaren met dit programma werken, dan heeft deze demonstratie voor die doelgroep niet zoveel zin.

Aanbieding Magix Video Deluxe

Bij een demonstratie hoort een actie. En ik kan u zeggen dat ik na dit webinar een paar mooie aanbiedingen voor u verzameld hebt die u alleen bij mij gaat tegenkomen. Misschien nog een reden om de demo even bij te wonen. Mocht u daarna besluiten om de software aan te schaffen via mij, dan krijgt u ook mijn support en advies. Een mooie optie is dat ik ook cursussen verzorg voor het geval u wat extra begeleiding nodig hebt.

Scroll naar boven