Wie houdt de WordPress website nu bij?

Uw eigen (bedrijfs)website bijhouden. Wie doet dat bij u? Het is een vreemde tijd. Daar kunnen we kort over zijn. Thuiszitten en afwachten totdat het leven weer een ‘normaal’ ritme krijgt. Maar wat doet u als je thuiszit? Niets doen? Of toch proberen jezelf te motiveren en te werken? Want om uw website in ‘leven’ te houden moet u af en toe wel iets nieuws posten. Misschien laat u dit nu doen door een extern bedrijf. Maar hoe handig en kostenbesparend zou het zijn als u zelf leert een website te bouwen? Doe daarom mee met mijn WordPress webinar.

Website bouwen en zelf bijhouden

Vooraf gezegd hebben dat een website bijhouden niet voor iedereen is. Want als je helemaal niets hebt met de materie, dan is het lastig om jezelf hiervoor te motiveren. Maar als u wel zelf een leuke tekst kan schrijven, en dit toch even snel wil kunnen delen met de wereld, dan is het gewoon praktisch als u dit niet eerst naar uw webdesigner hoeft te sturen, maar het zelf even snel op uw website kan zetten. En nee, dit is ECHT niet moeilijk en geen hogere wiskunde. Er zijn natuurlijk wel richtlijnen maar die zijn eenvoudig aan te leren.

En alles wat u niet hoeft uit te besteden kost ook geen extra geld. Daarom is het handig om zelf de basis te kennen van het zelf plaatsen van teksten en foto’s op uw eigen website. Dit leer ik u, en nog veel meer, met mijn webinar in het werken met het populaire WordPress. Lees op deze pagina even na wat u allemaal gaat leren.

Leer de complete basis van WordPress

Tijdens het webinar leer ik u de complete basis en bent u in staat om na afloop zelf uw website te bouwen. Het onderhoud laat u gewoon over aan uw websitebouwer, maar handelingen als goede teksten schrijven en plaatsen, foto’s toevoegen, weten wat SEO is, werken met plug-ins en vele andere wetenswaardigheden ga ik u aanleren. Ik neem de ‘angst’ weg voor het onbekende. Want helaas denken nog steeds een hoop mensen dat een website bijhouden moeilijk is, en iets voor nerds is. Verre van dat! En dat ga ik u allemaal laten zien. Na de cursus plaatst u net zo eenvoudig een stuk tekst als dat u een e-mail stuurt. En voor de prijs hoeft u het niet te laten.

Zodra het weer kan geef ik de lessen weer op de vijf locaties waar ik actief ben, maar tot die tijd volgt u de cursus WordPress net zo eenvoudig online.

Scroll naar boven