Cursus WordPress in Hoorn

In navolging van mijn cursus WordPress in Alkmaar, Uitgeest, Haarlem en Den Helder, ga ik vanaf februari 2020 ook starten met mijn WordPress cursus in Hoorn.

Cursuslocatie in Hoorn

De locatie waar ik deze cursus ga geven is in Wijkcentrum de Grote Waal welke gevestigd is aan de Grote Beer 3. De tijden van de cursus WordPress zijn van 10:00 uur tot 16:00 uur en worden gegeven op vrijdag. De cursusdata die hiervoor ingepland gaan worden kunt u teruglezen op deze speciale pagina. En natuurlijk kunt u zich meteen aanmelden. Deelname aan de zes uur durende cursus blijft ook in 2023 €289,- inclusief BTW.

Ja, u krijgt veel waar voor uw geld!

De cursus bestaan uit maximaal 5 deelnemers per keer om zo de maximale aandacht te kunnen geven, en om uitgebreid te kunnen reageren op gestelde vragen.

WordPress voor bedrijven, zzp-ers en particulieren

Steeds vaker merk ik dat de deelnemers afkomstig zijn van bedrijven. Want WordPress is het populairste systeem om zelf websites te kunnen bouwen. En als bedrijf is het gewoon erg handig als u iemand rond hebt lopen die de weg weet in het systeem. De bouw van de website is vaak al gedaan, maar teksten en afbeeldingen moeten vaak nog wel aangevuld worden. En ook dat onderdeel komt uitgebreid aan bod tijdens de cursus, en leer ik u werken met de Gutenberg editor. De nieuwe tekst editor van WordPress die per 2021 een vast onderdeel gaat worden van WordPress.

Voor bedrijven is het ook belangrijk dat ze gevonden worden, en staan we daar veel bij stil. SEO is namelijk de rode draad die door de gehele cursus loopt. Hoe wordt u het beste gevonden, hoe komt u aan de juiste zoekwoorden, en waar u allemaal rekening mee dient te houden bij het bouwen en/of onderhouden van uw website. U gaat het leren tijdens de cursussen in Hoorn, Alkmaar en Uitgeest!

Inclusief WordPress support en begeleiding

Ook na de cursus WordPress blijf ik u ondersteunen. Want uit ervaring weet ik dat het fijn is als je na afloop nog vragen kan stellen. Lees alle informatie over de cursus WordPress in Hoorn, Alkmaar of Uitgeest, en wie weet zie ik u binnenkort tegemoet. Aanmelden kan via het contactformulier.

Een cursus bij u op het bedrijf

Geen tijd of gelegenheid om naar de cursuslocatie in Hoorn te komen? Dan is het goed om te weten dat de cursus ook als privéles wordt aangeboden. Bij u thuis of op het bedrijf.

Scroll naar boven