exporteren

Film exporteren naar You tube?

U bent druk bezig om een videofilm te maken en u heeft de smaak te pakken. Maar waar gaat u de video uiteindelijk naartoe exporteren? You tube, Vimeo, LinkedIn of Facebook? En als u een keuze gemaakt heeft, welk formaat kunt u dan het beste gebruiken? En als u dat weet, welke instellingen moet u dan kiezen?

Magix Video Deluxe heeft alle export presets

Als u eindelijk de videofilm op maat gemaakt heeft en er muziek, spraak en een titel aan heeft toegevoegd is het tijd om de film te exporteren. Vroeger ging dat eigenlijk altijd naar een DVD of naar een Blu-ray schijf, maar dat is tegenwoordig niet meer nodig. Elk huis heeft wel een mediaspeler in huis en vanaf daar kunt u de film afspelen.

Maar misschien wilt u de videofilm wel op het Internet gaan zetten. Dat is toch wel het aangewezen medium om uw project wereldkundig te maken. Dus we gaan de film gereedmaken en exporteren we hem naar bijvoorbeeld You Tube. Op moment van dit schrijven is You Tube een grote stijger als het gaat om bezoekersaantallen en als populair platform om uw films aan het publiek te tonen. Maar welke instelling moet u dan gebruiken? Er is zoveel keuze.

De juiste instellingen

Als u besluit om te gaan monteren met de Nederlandstalige software van MAGIX dan hoeft u zich daar geen zorgen om te maken. Via een superslimme wizard maakt u direct de juiste instellingen om uw film te exporteren of om te zetten (converteren) naar het juiste formaat. Geen gedoe met moeilijke settings maar direct en in een keer goed.

Weten hoe dit in zijn werk gaat en nog heel veel meer leren over dit mooie videomontage programma? Schrijf dan vandaag nog in voor de cursus videomontage met Magix Video Deluxe. De cursus wordt gegeven in Alkmaar en duurt een hele dag voor slechts €99,- (introductieprijs). Ik zie u graag tegemoet!

Scroll naar boven