Alkmaar
06-2945 7312
fred@eckkies.nl

Websites bouwen met Wordpress is zo leuk om te doen!

Duidelijk & betaalbaar. Goed hoeft niet altijd duur te zijn.

Websites bouwen met WordPress is zo leuk om te doen!

websites bouwen

Denk vooral niet dat het moeilijk is. Ga ervoor en laat mij u uitleggen hoe je websites kan bouwen met WordPress. Velen zijn u voor gegaan en zijn actief aan de slag gegaan met deze Nederlandstalige software.

WordPress thema’s en plugins

WordPress is geheel gratis en maakt het niet uit of u een computer heeft die onder Windows draait of dat u met een Apple computer werkt. Deze vraag wordt regelmatig aan me gesteld. WordPress werkt met thema’s waarmee u de uitstraling van de websites bepaalt en met plugins breid u de functionaliteit uit van uw website. Denk dan bijvoorbeeld aan een contactformulier. Stap voor stap neem ik u mee en aan het einde van de cursusdag hebben we al deze elementen doorgenomen en heeft u ze zelf geïnstalleerd en mee gewerkt.

Op cursus bij u in de regio

websitesMet de cursus WordPress ben ik actief in Noord-Holland. U kan bij mij terecht op maar liefst vijf cursuslocaties. Ik geef de lessen in Den Helder, Alkmaar, Uitgeest, Haarlem en op Texel. Er zit er dus vast wel eentje bij u in de buurt. Bekijk het complete overzicht en wat ik u allemaal ga aanleren op de speciale WordPress pagina op deze website.

Inschrijven of een vraag stellen kan via de contactpagina op deze website.

Wanneer en waar

Alle geplande datums en locaties ziet u rechts in beeld (als u op een pc werkt) of scroll verder naar beneden als u deze site op een mobiel bekijkt. Liever een privéles op uw bedrijf? Geen probleem. Laat maar weten waar en wanneer.

Support na afloop

Na afloop blijf ik u ondersteunen. Want ik weet nog wel toen ik voor het eerst met WordPress begon hoe fijn het was om support te krijgen en ik niet aan mijn lot werd overgelaten. Af en toe is het gewoon handig als je even snel een vraag kan stellen. Op mijn Facebookpagina ben ik zelfs een werkgroep gestart waarmee u in contact kan komen met andere cursisten. Dus waar wacht u nog op? Doe mee met mijn cursus WordPress en wie weet schudden we elkaar binnenkort de hand.

Meteen inschrijven? Gebruik dan het contactformulier.