WordPress website maken eenvoudig uitgelegd

Regelmatig krijg ik bij aanmeldingen de vraag of het moeilijk is om een WordPress website te maken. Tja, wat is moeilijk? Leren lopen, auto rijden, een taart bakken en noem maar op. Dat was in het begin misschien ook moeilijker dan u gedacht had. Maar als u echt iets zelf wil aanleren dan is een WordPress website maken zeker niet moeilijk. En dat toon ik ook aan tijdens mijn cursus website bouwen.

WordPress website downloaden

Tijdens de cursus werkt u in een eigen lesomgeving

Het programma WordPress is 100% gratis. Dat is al een mooi begin. Na installatie, wat nog geen twee minuten duurt, kunt u aan de slag. Een WordPress handleiding is eenvoudig te vinden, maar met de cursus die ik geef, kunt u er gegarandeerd nog sneller mee aan de gang omdat ik alles eerst laat zien, en aan de hand daarvan voert u opdrachten uit in een online cursusomgeving. Na deze dag kunt u al het geleerde gaan toepassen op uw eigen website.


Deze online cursusomgeving is onderdeel van mijn cursus. Na afloop van de cursus mag u daar nog twee weken kosteloos gebruik van maken. Na afloop van de cursus ontvangt u bovendien een certificaat van deelname, een uitgebreid naslagwerk en toegang tot mijn eigen videoportal waar u mijn eigen instructievideo’s nog eens bekijken kan. Alles om u zo snel mogelijk te helpen bouwen met uw website.

Gratis cursus WordPress

Als iets gratis is dan mag je ook niets verwachten. Dus heb ik ervoor gekozen om mijn cursusprijzen laag te houden zodat ze voor iedereen betaalbaar zijn. Voor €199,- incl. btw krijgt u een gevulde dag en gaat u actief aan de slag. Lees op de WordPress pagina wat ik u aan ga leren. Naast het geven van groepslessen tot maximaal 5 personen, is het ook mogelijk een privéles te boeken of om de cursus bij u op het bedrijf te laten geven.

Niet duur, wel gedegen

Ondanks dat ik met lagere prijzen werk, kan ik garanderen dat het een gedegen cursus is gezien de vele positieve reacties die ik wekelijks hierover ontvang. In zes uur tijd durf ik de garantie af te geven dat u precies weet wat u wel en niet kan doen met een website van dit populaire systeem. Meteen inschrijven? Klik dan hier.

Scroll naar boven