Fred van Eck

Fotograferen met een smartphone

Wilt u ook betere foto’s maken met uw smartphone? Dan is het tijd voor een workshop smartphone fotografie! Tijdens deze workshop leert u alles wat u weten moet om daarna gegarandeerd betere foto’s te maken met uw smartphone. We staan stil bij het goed belichten van de foto’s, het corrigeren ervan door middel van handige (gratis) apps, en leert u de verborgen functies kennen van uw smartphone.

Fotocursus voor elk type mobiele telefoon

Het maakt voor deze smartphone fotografie cursus niet uit welk type mobiel u heeft. Apple of Android, alles is welkom. Ik ga u leren hoe u de camera optimaal kan instellen en krijgt u doorlopend handige tips en trucs aan de hand van vele duidelijke voorbeelden die u direct kan gaan toepassen.

De workshop fotografie duurt ongeveer 2.5 uur en kunt u daarna direct zelfstandig aan de slag. De prijs van deze workshop is €29,95 per persoon (introductieprijs) en wordt de workshop gegeven in Alkmaar in Wijkcentrum de Oever., in Den Helder bij MFC de Boerderij en in Dorpshuis de Zwaan in Uitgeest. Meer informatie en datums leest u na op deze speciale pagina.

*update: extra avond gepland in Den Helder.

Smartphone fotografie workshop op uw bedrijf

De workshop wordt ook gegeven bij u op het bedrijf als onderdeel van een bedrijfsavond of als onderdeel van een evenement. Onlangs mocht ik deze workshop geven tijdens een feest waar iemand 50 jaar geworden is. En zo zijn er meer mogelijkheden. Bekijk de informatie over deze smartphone fotografie workshop via de speciale pagina op deze website, en wellicht zie ik u binnenkort terug!

Scroll naar boven