privéles

Cursus WordPress Alkmaar, Texel en Uitgeest

Iedereen kan een website bouwen met WordPress. Dat blijkt ook wel met de reacties die ik van mijn cursisten ontvang. Het is niet moeilijk, maar u moet even de juiste handelingen aangereikt krijgen. En dat is precies wat ik u aanleer in deze eendaagse cursus WordPress.

Ook in de laatste maand van 2017 geef ik nog cursus in Alkmaar en Den Helder. Vanaf januari ook weer in Uitgeest en in Den Burg op Texel. Complete eendaagse cursus in het zelf leren bouwen en onderhouden van uw eigen website. Van installatie tot gebruikmakend van handige plugins. Bijvoorbeeld om uw Facebookpagina te koppelen aan uw website. Alles komt aan bod. Ik ondersteun u in de vorm van een handig naslagwerk wat u krijgt bij deelname, en na afloop kunt u nog terecht in mijn online videoportaal om alles nog een keer te bekijken. Allemaal handige video’s die u nog een keer het geleerde laten zien. Hier kunt u eindeloos gebruik van maken.

Wat kost de cursus website bouwen met WordPress?

De kosten zijn 199 Euro* (incl. btw) per persoon en is inclusief naslagwerk, certificaat van deelname en toegang tot mijn eigen videoportaal. Daar staan handige (eigen gemaakte) instructievideo’s voor u klaar.
*op Texel kost de cursus 215 Euro (incl. btw)

Waar en wanneer

Zaterdag 27 januari 2018 in Uitgeest van 10.00 – 16.00 uur. 
Zaterdag 3 februari 2018 in Den Burg (Texel) van 10.00 – 16.00 uur. 
Vrijdag 16 februari 2018 in Alkmaar van 09.30 – 15.30 uur. 
Zaterdag 24 februari 2018 in Uitgeest van 10.00 – 16.00 uur. 
Zaterdag 3 maart 2018 in Den Burg (Texel) van 10.00 – 16.00 uur. 
Vrijdag 9 maart 2018 in Alkmaar van 09.30 – 15.30 uur. 

Cursus WordPress voor iedereen te volgen

De cursus WordPress is voor iedereen die een website wil leren bouwen. We gaan ervan uit dat u bekend bent met de basishandelingen van Windows. Ervaring hebben in het bouwen is niet nodig, maar het helpt natuurlijk wel.

Dus mocht u dit jaar nog aan de slag willen met WordPress, dan kunt u zich aanmelden via het contactformulier op deze website. Met deze cursus ben ik één van de voordeligste aanbieders in Noord-Holland en zijn de genoemde prijzen inclusief btw. Heeft u nog opleidingsbudget over voor 2017? Schrijf dan snel in voor één van de cursussen.

Ja, ik wil meteen inschrijven!

Meer inhoudelijke informatie, en de cursusdatums, kunt u nalezen op de WordPress pagina.

Scroll naar boven