Websites bouwen met WordPress in Alkmaar en Uitgeest

Leer het in één dag!

In 2018 nog een paar cursussen te gaan en dan nemen we een korte break vanwege de komende feestdagen. Mocht u dus nog mee willen doen en dit jaar uw skills op pijl brengen in het zelf kunnen bouwen en onderhouden van uw wordpress website dan is dit uw kans! De cursus duurt één dag en ik garandeer uw dat u enthousiast gaat bouwen aan uw eigen website. We staan ook apart stil bij de SEO omdat u na afloop natuurlijk ook gevonden wilt worden door Google. U voert zelf diverse opdrachten uit en werkt in uw eigen lesomgeving. Ik werk met groepjes die niet groter zijn dan vijf personen om u de maximale aandacht te geven.

En met de nodige tips en trucs gaat dat zeker lukken. De cursus is bijzonder geschikt voor marketeers, kleine zelfstandigen, zzp-ers of en natuurlijk voor iedereen die graag een goeie website wil leren bouwen.

Duidelijk en betaalbaar leren werken met WordPress

Met mijn training ben ik de voordeligste aanbieder in Nood-Holland. De cursus zelf is ook ideaal voor zzp-ers, kleine ondernemers en marketeers. Maar ook erg handig als u een website wilt gaan bouwen voor uw club. Voor €199,- krijgt u een intensieve cursus, een handig naslagwerk, vele tips, een certificaat van deelname en toegang tot mijn videoportaal. Dat zijn eigen gemaakte instructievideo’s waar u het geleerde nog vele keren terug kan kijken.

Daarnaast blijf ik u de eerste tijd ook ondersteunen. Probeer dat ergens anders maar eens te krijgen voor het geld. Inschrijven en meer informatie over het programma kunt u doen via de contactpagina op deze website.

Meer en uitgebreide informatie over de cursus treft u aan op de aparte pagina over het leren werken met dit prachtige systeem.

Scroll naar boven