Alkmaar
06-2945 7312
fred@eckkies.nl

Nieuwe cursus informatie staat online

Duidelijk & betaalbaar. Goed hoeft niet altijd duur te zijn.

Nieuwe cursus informatie staat online

cursus informatie

Vanaf september ga ik weer beginnen met het geven van mijn cursussen, en heb ik vanaf vandaag de nieuwe cursus informatie online staan. Ook in het nieuwe seizoen kunt u weer bij me terecht voor een cursus WordPress, videomontage met Magix, een workshop smartphone fotografie, werken met LinkedIn of een privéles in één van bovenstaande cursussen. Direct de cursuskalender bekijken kan via deze pagina.

Benut uw creativiteit

Hoe leuk is het als u alles uit uw hobby of werk kan halen. Neem nu bijvoorbeeld een website bouwen. Dit is een creatief proces waar u veel voldoening uit kan halen. Zeker als iedereen enthousiast is over uw website! Het is allang geen abacadabra meer zoals vroeger. Met de cursus WordPress geef ik u zoveel handvatten dat u na afloop zelfstandig aan de slag kan met uw eigen website. Lees de cursusinformatie even door op de speciale WordPress pagina op deze website. Lees ook de informatie even door op de meest gestelde vragen pagina.

Cursus fotografie of videomontage

Foto’s maken en videofilmen wordt door velen gedaan. Het is leuk, je kunt het op elk moment van de dag doen, en iedereen heeft wel een camera of smartphone waarmee dit gedaan kan worden. De workshop smartphone fotografie is voor iedereen die meer uit zijn of haar smartphone wil halen, en wil weten hoe je deze optimaal gebruiken kan. Natuurlijk kun je gewoon de knop indrukken en je hebt een foto. Maar om een goede foto te maken is er meer voor nodig.

Ik leer u de (verborgen) functies aan, laat zien hoe je ze het beste kan gebruiken, u leert van alles over het goed belichten van uw foto’s en hoe u betere composities kan maken. U gaat aan de slag met uw smartphone en ik garandeer dat u betere foto’s gaat maken. Lees er alles over op de smartphone pagina.

Altijd al willen leren hoe je een videofilm kan monteren? Dat leer ik je aan met het populaire Nederlandstalige programma Magix Video Deluxe. In één dag ga je zelf aan de slag met deze software en leer ik je de ins- en outs aan van dit programma. Ideaal voor mensen die eindelijk iets willen doen met video voor hun bedrijf of website. Lees de cursus informatie over deze dag even op de Magix pagina van deze website.

Locaties in Alkmaar, Uitgeest en Den Helder

Alle eerdergenoemde cursussen en workshops worden gegeven in de kop van Noord-Holland. In Alkmaar is dat in Wijkcentrum De Oever, in Uitgeest in Dorpshuis de Zwaan en in Den Helder bij MFC De Boerderij. Privélessen geef ik aan huis of bij u op het bedrijf. Dit gaat in goed overleg met u. Kortom, ik hoop u binnenkort te mogen inschrijven voor één van de cursussen en gaan we lekker creatief aan de slag!