Cursusaanbod 2023 bij Eckkies.nl

Met de zomer voor deur is er ook vaak minder aandacht voor het volgen van een cursus. Ook ik stel het cursusschema iets bij en gaat de versnelling een tandje lager. Op de achtergrond ben ik wel alweer bezig met het cursusaanbod voor het nieuwe seizoen welke bij mij zo rond eind augustus, begin september weer zal starten. Eind juli zal ik de nieuwe cursusdata op de betreffende pagina gaan plaatsen.

Naast de webinars, gaan ook de cursussen op de diverse locaties in Alkmaar, Hoorn, Uitgeest en Haarlem weer van start. Die lagen even stil vanwege de coronacrisis. Al mijn leslocaties zijn ruim van opzet.

Nieuw cursusaanbod

De cursussen die ik nu geef zijn WordPress, digitale fotografie, smartphone fotografie, LinkedIn en videomontage. Die blijf ik ook aanbieden zolang daar behoefte aan is. Daarnaast ga ik me ook verder richten op het geven van webinars. Sinds de uitbraak van de Coronacrisis is de vraag naar webinars enorm toegenomen bij mij, en durf ik te spreken van een succes.

De cursus videomontage met software van Magix ga ik dit jaar ook alleen nog maar als webinar aanbieden. Daardoor kan ik de prijs laag houden, en voor u als voordeel dat u de deur er niet meer voor uit hoeft. De cursus zelf websites bouwen met WordPress zal ik zowel als ‘echte’ cursus op de diverse locaties blijven aanbieden, maar blijft ik deze ook zeker als webinar aanbieden.

Privélessen gaan wel door

Een privéles kunt u wel gewoon blijven aanvragen want die lopen normaal door. Dit is maatwerk en kunt u zelf een gewenste datum aan mij opgeven. Dan leggen we de agenda’s naast elkaar en plannen we een cursus in.

Gezien de reacties heb ik gemerkt dat vooral de WordPress cursus het erg goed doet. Uiteraard ben ik daar erg blij mee. In het najaar van 2020 start ik daarom met een extra cursus in WordPress om mijn cursusaanbod verder uit te breiden. Deze nieuwe WordPress cursus sluit aan op degene die ik nu al geef. We duiken dieper in de materie en gaan we o.a. werken met de diverse editors zoals Elementor, en aan de slag met Google Analytics. Het complete overzicht zet ik binnenkort op deze website. Ook bij deze cursus zit weer een handig naslagwerk.

Daarom volgt u een cursus bij mij

  • Sneller bekend raken met de materie
  • Duidelijk en betaalbaar
  • U hoeft het zelf allemaal niet meer uit te vinden
  • Kosteloze support na afloop
  • mogelijkheid voor een privéles op locatie

Bloggen met WordPress

Wat ik ook blijf doen is bloggen met diverse korte artikelen over het werken met WordPress. Regelmatig ontvang ik dezelfde vragen en ga die omzetten in een blog. Uiteraard goed voor mijn SEO, en voor u als bezoeker handig om even te lezen. Geen ingewikkelde materie, maar duidelijke informatie, zodat u ook weer verder kan. Een suggestie voor een blog? Stuur me gerust een bericht.

Voor dit moment dank ik u voor het lezen. Mocht u nog op vakantie gaan, dan een fijne vakantie, en anders graag tot ziens op één van mijn cursussen.

Scroll naar boven