Cursusaanbod 2024/2025 bij Eckkies.nl

Met de zomer voor deur is er ‘iets’ minder aandacht voor het volgen van een cursus. Je kijkt dan natuurlijk uit naar je vakantie. Ik ook. Dan stel ik het cursusschema iets bij en gaat de versnelling een tandje lager. Maar ik ben wel gewoon te boeken voor een leuke workshop bij jullie op de zaak, als bedrijfsuitje of met een eigen vriendengroep. Of een familiedag. Stuur me dus gewoon een verzoek als je iets leuks in de planning hebt en mijn diensten wil gebruiken. Mijn workshops in smartphone fotografie zijn leerzaam, leuk en ook nog eens gezellig. Check de info maar eens op de smartphone fotografie pagina.

Op de achtergrond ben ik wel alweer bezig met het cursusaanbod voor het nieuwe seizoen en nieuwe datums aan het inplannen. Deze datums tot juni staan nu op de website en de datums voor na de zomer staan begin mei 2024 klaar op deze website. 

Nieuw cursusaanbod

De cursussen die ik nu kan aanbieden zijn WordPress, digitale fotografie, smartphone fotografie, LinkedIn en werken met AI

De cursus videomontage met software van Magix ga ik alleen nog maar als privéles aanbieden. 

Privélessen gaan wel door

Een privéles kunt u wel gewoon blijven aanvragen want die lopen normaal door. Dit is maatwerk en kunt u zelf een gewenste datum aan mij opgeven. Dan leggen we de agenda’s naast elkaar en plannen we een cursus in.

Gezien de reacties heb ik gemerkt dat de WordPress cursus het erg goed doet. Uiteraard ben ik daar erg blij mee. We duiken dieper in de materie en gaan we o.a. werken met de diverse editors zoals Elementor, en aan de slag met Google Analytics. Ook bij deze cursus zit weer een handig naslagwerk.

Daarom volgt u een cursus bij mij

  • Sneller bekend raken met de materie
  • Duidelijk en betaalbaar
  • U hoeft het zelf allemaal niet meer uit te vinden
  • Kosteloze support na afloop
  • mogelijkheid voor een privéles op locatie

Bloggen met extra informatie

Wat ik ook blijf doen is bloggen met diverse korte artikelen over smartphone fotografie en het werken met WordPress. Regelmatig ontvang ik dezelfde vragen en ga die omzetten in een blog. Uiteraard goed voor mijn SEO, en voor u als bezoeker handig om even te lezen. Geen ingewikkelde materie, maar duidelijke informatie, zodat u ook weer verder kan. Een suggestie voor een blog? Stuur me gerust een bericht.

Voor dit moment dank ik u voor het lezen. Mocht u nog op vakantie gaan, dan een fijne vakantie, en anders graag tot ziens op één van mijn cursussen.

Scroll naar boven