Bedrijfsuitje

Een bedrijfsuitje met smartphone fotografie

Als bedrijf is het essentieel om af en toe de routine te doorbreken en de teamgeest te versterken. Een bedrijfsuitje is dé manier om de banden tussen collega’s te versterken en tegelijkertijd nieuwe vaardigheden te ontwikkelen. En wat is een betere manier om dat te doen dan met een verrassend en vooral leuk avontuur in de wereld van smartphone fotografie? Ik ga je helpen!

Smartphone fotografie is niet alleen een handige vaardigheid voor persoonlijk gebruik, maar het biedt ook talloze voordelen voor professionals in alle sectoren. Tijdens een bedrijfsuitje gericht op smartphone fotografie leren deelnemers vele nieuwe skills om betere foto’s te maken. Want smartphone fotografie is gewoon pure fun!

Waarom smartphone fotografie?

Allereerst omdat het leuk is en iedereen het kan leren! Dan vanwege het creatief leren denken: Het verkennen van fotografie met smartphones daagt de deelnemers uit om anders te kijken naar alledaagse objecten en situaties. Je leert creatief te zijn in het vastleggen van momenten en het vinden van unieke perspectieven.

  Je leert technische vaardigheden: Van het begrijpen van belichting tot compositieprincipes, smartphone fotografie biedt een uitstekende kans om technische vaardigheden te ontwikkelen. Deelnemers leren hoe ze de functies van hun smartphonecamera optimaal kunnen benutten. Met de ruime ervaring van cursusleider Fred van Eck als smartphone fotograaf leer je snel betere resultaten te behalen. Lees de reviews er maar eens op na!

Teamwerk en samenwerking: het samen verkennen van de wereld door de lens van een smartphone bevordert teamwork en samenwerking. Collega’s leren elkaar beter kennen en ontwikkelen een gevoel van verbondenheid door het delen van ideeën en het helpen bij het vastleggen van het perfecte shot. Wil je er een kleine fotowedstrijd van maken? Dat kan hoor! Maak je wens gewoon kenbaar.

Het leukste bedrijfsuitje

Een bedrijfsuitje is niet zomaar een pauze van het werk; het is een investering in het welzijn en de productiviteit van het team. Zal ik je enkele redenen waarom een bedrijfsuitje zo waardevol is?

  • Team Building: bedrijfsuitjes bieden een informele omgeving waarin collega’s elkaar op een andere manier leren kennen. Het bevordert een gevoel van saamhorigheid en vertrouwen dat zich vertaalt naar een betere samenwerking op de werkvloer.
  • Ontspanning en ontsnapping: even weg zijn van de dagelijkse drukte geeft medewerkers de kans om te ontspannen en op te laden. Dit draagt bij aan een verhoogde motivatie en creativiteit wanneer ze terugkeren naar het werk.
  • Persoonlijke ontwikkeling: bedrijfsuitjes bieden de mogelijkheid voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Of het nu gaat om het leren van nieuwe vaardigheden zoals smartphone fotografie of het overwinnen van uitdagingen als team, medewerkers komen verrijkt terug naar het werk.
  • Waardering en erkenning: door het organiseren van bedrijfsuitjes laat een bedrijf zien dat het de inzet en bijdragen van het team waardeert. Dit versterkt de loyaliteit en het gevoel van betrokkenheid van de medewerkers.
  • Leuke locaties: als je zelf geen locatie hebt, dan kan ik je hierin helpen. Bijvoorbeeld in het Zuiderzeemuseum. Gewoon te leuk!

Waarom kiezen voor smartphone fotografie als bedrijfsuitje?

Omdat ik jullie graag wil helpen om betere foto’s te maken, het altijd beregezellig is en ik jullie team heel graag al die leuke features laat zien waarvan je misschien niet eens wist dat ze op je smartphone zitten. En omdat iedereen tegenwoordig een smartphone bij de hand heeft, wat smartphone fotografie toegankelijk maakt voor alle deelnemers, ongeacht hun ervaring.

  Het is vooral leuk en leerzaam: het verkennen van de kunst van fotografie is niet alleen educatief, maar ook ontzettend leuk. Deelnemers kunnen hun creativiteit de vrije loop laten en nieuwe technieken uitproberen. Dit laat ik jullie in woord en beeld zien. Daarna ga je het zelf uitproberen met mijn begeleiding. Waar in Nederland dit dan ook mag zijn.

Bij jullie op kantoor? Geen probleem!

Je maakt blijvende herinneringen: de foto’s die tijdens het bedrijfsuitje worden gemaakt, dienen niet alleen als tastbare herinneringen aan het evenement, maar kunnen ook worden gebruikt voor promotionele doeleinden of interne communicatie binnen het bedrijf. Nu we het daar toch over hebben… ik lever ook maatwerk als het gaat om interne- en externe communicatie. Naast mijn werk als (smartphone) fotograaf, lever ik werk in PR en Communicatie. Daarom zit er in mijn workshops ook tegenwoordig een klein stukje AI (Artificial Intelligence) en vertel ik daar een stukje over. Uiteraard met voorbeelden.

Dit wil je doen!

Een bedrijfsuitje gericht op smartphone fotografie is niet alleen een leuke onderbreking van de dagelijkse routine, maar ook een waardevolle investering in het team. Door samen te leren, te verkennen en te creëren, versterken collega’s hun onderlinge banden en ontwikkelen ze nieuwe vaardigheden die hen zowel professioneel als persoonlijk verrijken. Ik help jullie graag aan een leuk evenement. Dus waar wacht je nog op? Organiseer vandaag nog een bedrijfsuitje en ontdek samen de magie van smartphone fotografie! Stuur me een e-mail of vul het contactformulier in. Ook als je nog een vraag hebt.

Dan zorg ik voor een heel leuk en leerzaam bedrijfsuitje met jouw team. Van Den Helder tot… waar jullie maar willen. Heb je zelf een leuke locatie voor de workshop? Nog beter!

Ik zie uit naar jullie aanmelding, vraag of verzoek!

Facebook
LinkedIn
Email
Print
Scroll naar boven