elementor builder

WordPress en Elementor cursussen van start

Het heeft even mogen duren, maar ik ga eind mei weer van start met het geven van groepslessen in WordPress. De groepjes zijn maximaal vijf personen zodat de onderlinge afstand geen enkel probleem is. Voor WordPress geef ik naast de basiscursus, ook een vervolgcursus waarin we de volgende stap gaan maken in WordPress en dieper op de materie in gaan. Zo gaan we in de vervolgcursus voornamelijk aan de slag met de Elementor builder. Check de WordPress pagina voor de geplande cursusdata.

Elementor builder

Elementor is een populaire builder om uw WordPress pagina’s mee op te bouwen. Bij een standaard WordPress website wordt dit gedaan met de eigen Gutenberg builder. In de vervolgcursus werken we voornamelijk met Elementor om dat een zeer gebruiksvriendelijk systeem is. Uiteraard is het ook mogelijk om direct in te schrijven voor de vervolgcursus. Ook als u mijn basiscursus, die al behoorlijk uitgebreid is, niet gevolgd heeft.

Naast deze cursussen ga ik ook wat nieuws proberen. Laten we dit voor het gemak ‘specials’ noemen. Dan behandel ik één hoofdonderwerp met aanvulling van enkele kleinere onderwerpen.

elementor builder
Links in beeld de Elementor builder om een pagina op te bouwen.

Elementor special

De specials ga ik enkel aanbieden als webinar omdat deze geen complete dag in beslag nemen. De eerste special die ik ga geven is in het werken met Elementor. Van installatie tot het opbouwen van een webpagina en zal ongeveer 60 tot 90 minuten in beslag nemen. Deze specials zijn voordeliger en vooral erg handig als u geen hele dag les wilt volgen, maar alleen interesse hebt in één onderwerp.

Via de webinarpagina kunt u de geplande datum bekijken en aanmelden.

De reguliere cursussen in WordPress ga ik als eerste starten in Alkmaar en zal, afhankelijk van de situatie, ook gaan plannen in Uitgeest en Hoorn. De privélessen lopen gewoon door op het moment dat u dat wenst.

Ik hoop u binnenkort te mogen inschrijven en ontmoeten in één van de leslocaties.

Scroll naar boven