Leer videomontage met software van Magix

Videomontage wordt vaak gezien als moeilijk en lastig aan te leren. Maar met een beetje doorzettingsvermogen en de juiste cursus komt u heel ver. Zo ver zelfs dat ik u kan garanderen dat u na het volgen van de cursus videomontage met MAGIX video Deluxe in Alkmaar zelfstandig aan de slag kan. Deze cursus is voor consumenten en bedrijven. En voor de prijs hoeft u het niet te laten. Op 22 november 2019 staat er weer een cursus videofilms monteren met Magix op de kalender!

Videomontage kan iedereen

Video is weer helemaal terug. En dat is maar goed ook want het is een enorm leuke bezigheid. Overal en iedereen is aan het filmen geslagen en is vloggen een ware hype. Overal duiken deskundigen op die u vertellen hoe je een video moet opnemen en waarom u het gebruiken moet. Ook bedrijven hebben de weg gevonden naar de videocamera of smartphone en worden er veel video’s gepost. Maar als u de beelden nu geschoten heeft, hoe gaat u dan verder? Hoe kan u zo’n video nu eenvoudig knippen en plakken? Hier komt videomontage om de hoek kijken. En dan komt u automatisch aan bij mijn cursus.

Laat zien wat uw product kan en maak er een goed lopende video van want een video moet natuurlijk altijd wel even op maat geknipt worden en worden voorzien van een pakkende titel, een stukje muziek en daarna op Internet gezet worden. Of hoe breng je dat beetje extra sfeer in je vakantiefilms. Ik ga u dat leren.

Cursus in video’s nabewerken is gewoon nuttig

Wat u ook gebruikt, de films moeten vaak wel nabewerkt worden. Dit noemen we editen. Het meest verkochte programma om dit te doen is MAGIX Video Deluxe. Nederlandstalige software waarmee u werkelijk alles kan bewerken. Knippen, plakken, muziek maken, geluid corrigeren of vervangen, titels en animaties maken en nog heel veel meer. Nu bieden wij hierin een cursus aan en leert u in een dag hoe u met dit programma een knappe video kan maken die het vertonen waard is. Wie wil dat nou niet?

Van het importeren van uw beelden tot het uitvoeren in het juiste formaat naar Internet. De cursus is geschikt voor consument en bedrijven en kost €99,- per persoon (introductieprijs) en worden gegeven in Alkmaar. Wat ik u precies ga aanleren leest op de cursuspagina.

Scroll naar boven