online cursus video deluxe

Aan de slag met MAGIX Video Deluxe

Cursus Video Deluxe via MS Teams

Zelf leren werken met de Nederlandstalige videomontage software van MAGIX? Volg dan een online cursus die ik zal geven via Microsoft Teams. U hoeft de deur er niet voor uit. Deze software is geheel gratis in gebruik en kunt u van de website van Microsoft downloaden. Het voordeel van deze software is dat we elkaar dan ook kunnen zien en horen. Dat is wel zo persoonlijk.

De online cursus wordt gehouden op 5 juni vanaf 10:00 uur, duurt 2.5 uur, kost €75,-, en zal ik een aantal keren kort onderbreken zodat de lesstof ook even kan zakken en u de focus kan houden bij mijn uitleg. Niet iedereen is het gewend om langdurig naar een beeldscherm te kijken.

Het enige wat u zelf dient te regelen is het programma MS Teams even te downloaden en installeren. Doet u dit ruim op tijd zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Het programma werkt erg eenvoudig en voordat we van start gaan leg ik er nog het e.e.a. over uit.

webinar MAGIX Video deluxe

Eenvoudig aanmelden en meedoen

Na inschrijving ontvangt u van mij een uitnodiging voor deelname. Op de dag van de cursus klikt u op de link uit de uitnodiging en dan komt u terecht in mijn virtuele leslokaal waar ik iedereen welkom zal heten. Het hoeft niet, maar het is wel zo handig als u een webcam en microfoon gebruikt zodat we elkaar kunnen zien en ook kunnen praten. Als u die optie niet heeft, dan is er een chatfunctie. Dan moet u uw vraag intypen. 

Met de cursus MAGIX Video Deluxe doorlopen we het complete programma en laat ik u zien waar u op moet letten, hoe het programma werkt, tips en trucs, en lopen we uiteraard ook de instellingen door. Wat u precies gaat leren kunt u nalezen op de speciale MAGIX pagina op deze website.

cursus MAGIX Video Deluxe 2021
Na de online cursus met Video Deluxe heeft het programma geen geheimen meer voor u.

MAGIX Video Deluxe 2021 kopen

Tot slot kan ik u melden dat u de software van MAGIX ook via mij kan aanschaffen. U krijgt dan support van mij en help ik u op weg als er vragen zijn. De software wordt standaard geleverd met een zeer uitgebreide handleiding als PDF-bestand, maar soms is het gewoon handig als u even direct een vraag kan stellen. Tijdens de online cursus zal ik hier meer over vertellen. Nu al de nieuwste versie (voordeliger) aanschaffen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met me op.

Scroll naar boven