Alkmaar
06-2945 7312
fred@eckkies.nl

Leer uw fotocamera goed kennen!

Duidelijk & betaalbaar. Goed hoeft niet altijd duur te zijn.

Leer uw fotocamera goed kennen!

fotograferen

Zaterdag 27 oktober is weer de start van de eerste cursus digitale fotografie. Deze zal gegeven worden door Fred van Eck in MFC de Boerderij in de Schooten van 12:30 – 15:00 uur. In die tijd leert u precies waar alle knopjes en functies voor dienen op uw camera. Fotograferen is een hobby voor iedereen, maar niet iedereen is altijd tevreden met de behaalde resultaten. Tijdens de cursus halen we de digitale fotocamera van de ‘automaat’ en laat Fred zien hoe u daarmee uw opnames kan verbeteren aan de hand van vele voorbeelden. Deelname aan deze cursus kost €29,50 per persoon inclusief een lekker kopje koffie of thee.

Cursus digitaal fotograferen in Den Helder

De fotocursus is o.a. geschikt voor Canon, Nikon, Panasonic, Fuji of een Sony camera. Maar in principe maakt het niet uit welk merk camera u heeft want de meeste functies komen voor op alle camera’s. De cursus heeft het meeste zin voor mensen met een camera waar je wel het e.e.a. op kan instellen. We staan stil bij alle functies en na afloop zult u gegarandeerd betere foto’s gaan maken. De cursusgroep bestaat uit maximaal 15 personen zodat er ook ruimte is voor het stellen van vragen. Het enige wat u voor de cursus mee hoeft te nemen is uw eigen camera en een volle accu of batterij.

Lees verder over fotograferen met een digitale camera op de speciale pagina van deze website. U kunt zich via die pagina ook direct opgeven en zien we elkaar tegemoet op 27 oktober. Regelmatig post ik ook updates op mijn Facebookpagina.