foutje

Foutje, bedankt!

Eén van de vervelendste dingen die je als cursusleider kan overkomen, is dat je eigen website het niet goed doet of niet benaderbaar is. Een foutje dus. Dit overkwam mij de afgelopen dagen terwijl er ook een advertentie in de lokale kranten stond. Heel vervelend! Gelukkig wisten mijn cursisten me wel te vinden en kreeg ik apjes met aanvragen. Dit is dan ook één van de redenen dat er een mobiel nummer op de website staat.

Na veel speurwerk is de oorzaak opgelost en draait de website weer zoals het behoort. Niet in de laatste plaats door de uitstekend service en diensten van XEL media waar mijn website gehost wordt. Hier komt ook meteen het belang van een goede hostingpartij om de hoek kijken. Mensen die het nog beter weten en direct support bieden wanneer je het nodig hebt. Een voordelige hostingpartij is leuk als je net begint en weinig eisen stelt, maar als je een website hebt waar je ook je bedrijf aan gehangen hebt, kies dan voor een partij die weet wat er gebeuren moet als het een keer fout gaat.

Leermomentje van dit foutje

Nu ik weet wat de oorzaak van de klacht was, ga ik dit natuurlijk meenemen in mijn cursusverhaal. Dit was echt even een leermomentje en vele aantekeningen verder weet ik nu waar ik zoeken moet. Al hoop ik dit niet snel nog een keer mee te maken, maar dat terzijde. U kan de website weer bekijken, alles werkt weer en u kunt weer aanmelden voor de cursus WordPress in Alkmaar en Uitgeest, de smartphone workshop en de overige trainingen.

O ja, druk een paar keer op de F5-toets om er zeker van te zijn dat u de nieuwste versie van mijn website te zien krijgt. Zo ververst u uw browser (Chrome, IE, Safari of Firefox)

Scroll naar boven