Uw recensie wordt op prijs gesteld

Elke cursus of workshop die ik geef, vind ik dat heerlijk om te doen. Kennisoverdracht, enthousiaste mensen en dan zien wat de mensen met het geleerde gaan doen. Met veel plezier doe ik mijn werk en gezien de vele positieve reacties die ik na afloop mag ontvangen, weet ik dat ik op de goede weg ben. Maar hoezeer ik een positief woordje ook enorm waardeer, het helpt mij nog verder als u een recensie achter wilt laten zodat zoveel mogelijk mensen weten welke workshops en cursussen ik geef.

Recensie op Google Mijn Bedrijf

Daarom wil ik u vragen, dat als u een cursus van mij bijgewoond heeft, een recensie voor me achter te laten op Google Mijn Bedrijf. Dit heeft positieve gevolgen voor mijn werk en natuurlijk de SEO voor deze website. Het hoeft niet, maar het wordt wel op prijs gesteld als u die moeite voor me zou willen nemen.

Mijn doel is om zoveel mogelijk mensen een betaalbare cursus te bieden en ze in de beschikbare tijd dan ook zoveel mogelijk nieuwe dingen aan te leren. Uw review wordt in elk geval enorm op prijs gesteld. U kunt deze achterlaten door naar mijn pagina op Google Mijn Bedrijf te gaan.

Scroll naar boven