Workshops smartphone fotografie in de Broekerveiling

Vanaf augustus 2024 start ik met workshops in smartphonefotografie op een nieuwe locatie: Museum Broekerveiling in Broek op Langedijk. De oudste doorvaargroenteveiling ter wereld. En wat een gave plek om hier mijn workshops te mogen geven!  Ik was al enige tijd op zoek naar een geschikte locatie in de omgeving van Alkmaar, Heiloo en Heerhugowaard, en nu heb ik deze gevonden. Onlangs heb ik de unieke omgeving bezocht om deze te verkennen en enkele voorbeeldfoto’s met mijn smartphone te maken, en ik was meteen overtuigd van de geschiktheid van de locatie.

workshop Broekerveiling

Broekerveiling als workshop locatie

De Broekerveiling biedt een uitstekende setting om met cursisten aan de slag te gaan en hen met prachtige resultaten naar huis te laten gaan.

We beginnen de workshop met een theoretische inleiding (met koffie en thee) waarin we ervoor zorgen dat alle soorten smartphones optimaal zijn ingesteld. Dit doen we gezamenlijk, waarbij ik de uitleg geef aan de hand van duidelijke voorbeelden en de cursisten direct aan het werk worden gezet. Zodra alle functies helder uitgelegd zijn en de smartphones goed zijn ingesteld, verkennen we het museum en gaan we foto’s maken.

Deze smartphone fotografie workshop duurt drie uur (iets langer dan normaal), kost € 47,50 per persoon, en wordt op diverse zaterdagen van 10:00 tot 13:00 uur gegeven. Deelname aan de workshop is inclusief toegang tot het buitenmuseum, waar we onze oefeningen uitvoeren. De workshop duurt iets langer vanwege de omvang van het terrein. De eerst geplande datums zijn:

  • zaterdag 10 augustus
  • zaterdag 24 augustus
  • zaterdag 28 september

Heb ik je nieuwsgierig gemaakt? Wil jij echt betere foto’s leren maken met jouw smartphone? Op deze pagina over de workshop smartphonefotografie vind je meer informatie over wat je allemaal gaat leren. Meld je vandaag nog aan en dan zie ik je graag binnenkort tegemoet!

Delen van dit bericht stel ik trouwens erg op prijs. Waarvoor mijn dank.

Facebook
X
LinkedIn
WhatsApp
Email
Scroll naar boven