Zuiderzeelicht

Zuiderzeelicht met smartphone fotografie

Wil jij betere foto’s maken tijdens het Zuiderzeelicht 2024 evenement die loopt van half december tot en met begin januari 2025 in het Zuiderzeemuseum? Volg dan de smartphone fotografie workshop!

Stap binnen in een wereld van pure magie tijdens het betoverende Zuiderzeelicht evenement in Enkhuizen! Dit is het ultieme moment om je zintuigen te laten prikkelen en jezelf onder te dompelen in een visueel spektakel dat je verbeelding te boven gaat. Maar er is meer! Naast de adembenemende lichtinstallaties en kunstwerken, biedt het evenement ook een geweldige workshop smartphone fotografie van smartphone fotograaf Fred van Eck die je helpt om de beste avondfoto’s te maken.

Tijdens deze workshop leer je hoe je het beste uit je smartphonecamera kunt halen, vooral bij avondlicht. Of je nu een trotse eigenaar bent van een Apple- of een Android-smartphone, deze workshop is geschikt voor iedereen die zijn fotografievaardigheden naar een hoger niveau wil tillen. Leer hoe je optimaal gebruik kunt maken van de functies en instellingen van je smartphone, zodat je de pracht en praal van het Zuiderzeelicht evenement op de meest indrukwekkende manier kunt vastleggen.

Zuiderzeelicht fotografie bij avond

Stel je eens voor dat je door de smalle straatjes van Enkhuizen wandelt, terwijl je met behulp van de tips en trucs van de workshop een perfect belichte foto maakt van een betoverende lichtinstallatie. Je vangt de magie in een beeld dat je voor altijd kunt koesteren. Met de vaardigheden die je opdoet tijdens de workshop, kun je de unieke sfeer en het adembenemende spel van licht en schaduw volledig vastleggen. De hele workshop duurt drie uur en kost € 45,- per persoon inclusief toegangsticket tot dit unieke evenement.

De workshop smartphone fotografie is een geweldige toevoeging aan je bezoek aan het Zuiderzeelicht evenement. Het stelt je in staat om niet alleen te genieten van de betoverende ambiance, maar ook om je ervaringen vast te leggen op een manier die je vrienden en familie versteld zal doen staan. Bovendien krijg je de kans om nieuwe fotografische vaardigheden te ontwikkelen en creatieve technieken te verkennen die je in de toekomst kunt blijven gebruiken.

Aanmelden voor deze unieke workshop kan vanaf eind september via de website van het Zuiderzeemuseum.

Zuiderzeelicht

Cursusdata

De workshop smartphone fotografie tijdens het Zuiderzeelicht:

  • woensdag xx december van 18:30 – 21:00 uur
  • donderdag xx januari van 18:30 – 21:00 uur
  • datums volgen oktober 2024

Bij voldoende belangstelling wordt er nog een extra avond ingelast.

Dus waar wacht je nog op? Bezoek het Zuiderzeelicht evenement in Enkhuizen en geef jezelf de kans om betoverd te worden door een wereld van licht en kunst. Neem deel aan de spannende workshop smartphone fotografie van Fred van Eck en ontdek hoe je de schoonheid van het evenement kunt vastleggen als nooit tevoren. Leg magische momenten vast, creëer blijvende herinneringen en laat je fotografische creativiteit de vrije loop. Mis deze unieke kans niet en bereid je voor op een ervaring die je nog lang zult koesteren!

Aanmelden voor dit evenement doe je via de website van het Zuiderzeemuseum.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll naar boven