Alkmaar
06-2945 7312
fred@eckkies.nl

Cursussen op vakantie

Duidelijk & betaalbaar. Goed hoeft niet altijd duur te zijn.

Cursussen op vakantie

cursus

U zult het vast gemerkt hebben dat er weinig activiteit is op mijn website. Het cursusseizoen is voor mij even over, en ga ik begin september weer verder. Ondertussen ben ik wel aan het werk met nieuwe ideeën voor cursussen, maar die moeten nog wel uitgewerkt worden.

Succesvol seizoen voor mijn cursussen

Ik kijk terug op een goed cursusseizoen en kijk nu al uit naar de nieuwe periode. Ook dan zal ik de cursus WordPress blijven geven voor consumenten en bedrijven, en ben ik ook bezig met een vervolg hierop. Gewoon even wat dieper in gaan op bepaalde elementen. Dit leest u vanzelf op deze website.

Ook de cursus videomontage met Magix komt weer terug en de workshop smartphone fotografie. Daarnaast blijf ik de privélessen geven en kom ik graag bij u aan huis of op het bedrijf. Op dit moment valt er niet veel meer te vermelden en bedank ik langs deze weg alle deelnemers aan mijn cursussen, wens ik u een fijne zomervakantie toe, en wellicht tot een volgende keer!