wordpress en smartphone cursussen

Cursussen WordPress en smartphone fotografie in Alkmaar en Uitgeest

Vanaf begin februari gaan de cursussen WordPress en Smartphonefotografie weer van start in Alkmaar en Uitgeest. Enige tijd later starten deze ook in Den Helder en Hoorn. De cursussen in Alkmaar worden gegeven in Wijkcentrum De Oever en in De Zwaan Cultureel in Uitgeest.

De cursus WordPress is de ideale start voor iedereen die weer eens wat nieuws wil leren en zelf een WordPress website wil kunnen bouwen. En zelf kunnen onderhouden. Tijdens de cursusdag van zes uur leert u de complete basis van dit creatieve proces. Het enige wat u zelf mee hoeft te nemen is een laptop om op te werken. Deze kunt u ook huren voor de cursusdag.

WordPress Alkmaar en Uitgeest

U werkt in een eigen online oefenomgeving en leert u veilig om zelf een website op te zetten van A tot Z. We staan stil bij elke handeling die nodig is om een WordPress website op te zetten. Van het schrijven van teksten tot aan het plaatsen van afbeeldingen. De rode draad door de gehele cursus is SEO. Dit betekent Search Engine Optimalisation. Hiermee leert u de website optimaal te bouwen om succesvol te zijn in de zoekmachines.

Workshop smartphone fotografie

Als er iets populair is, dan is dat wel het fotograferen met een smartphone. Dit is zo leuk en handig. Maar haalt u dan wel alles uit uw mobiel? Want wist u dat er ook een aantal verborgen functies bestaan die het fotograferen nog leuker en aantrekkelijker maken?

Tijdens de smartphone cursus, die geschikt is voor Android en IOS van Apple, stellen we de camera op de smartphone optimaal in en lopen we de belangrijke functies allemaal door. We gaan handmatig belichten, de beste uitsneden bepalen, tips en trucs, handige accessoires en nog veel meer. U maakt na afloop gegarandeerd betere foto’s met uw smartphone.

De workshop smartphonefotografie staan nu gepland op 9 februari gepland in Alkmaar en op 9 maart in Uitgeest en kosten €29,95 per deelnemer. De avond begint om 19:00 uur en eindigt rond 21:30 uur. Lees meer informatie op de speciale pagina op deze website. Aanmelden kan eenvoudig via het contactformulier.

De cursus smartphone fotografie wordt vanaf maart ook gegeven in Den Helder en Hoorn afhankelijk van de corona situatie op dat moment.

Scroll naar boven