Helder Licht

Helder Licht workshops smartphone fotografie

Ontdek de Magie van Helder Licht en doe mee met de Smartphonefotografie Workshops bij avond!

Op zoek naar een betoverende ervaring? Vanaf 27 oktober 2023 komt het Helder Licht evenement naar Den Helder, waar 10 unieke locaties worden getransformeerd door spectaculaire lichtprojecties, gecreëerd door nationale en internationale lichtkunstenaars. Tussen 19.00 en 23.00 uur, van 27 oktober tot en met 12 november, kun je genieten van een schitterende lichtroute die je te voet kunt bewandelen en bewonderen.

Wil je tijdens dit betoverende evenement ook leren hoe je de mooiste foto’s maakt met je smartphone bij avondlicht? Dan heb ik goed nieuws voor je! In samenwerking met Citymarketing Den Helder zal ik meerdere keren een exclusieve workshop smartphone fotografie bij avond verzorgen tijdens het Helder Licht evenement.

Maak betere smartphone foto's bij avondlicht!

Er zijn momenteel vier workshops gepland op verschillende dagen, maar wees er snel bij, want vol is vol! De workshops starten om 19:00 uur en duren tot ongeveer 21:30 – 22:00 uur. We beginnen in de Experience store in het centrum van Den Helder, waar je eerst een stukje theorie krijgt en we je helpen om jouw smartphone optimaal in te stellen voor avondfotografie, ongeacht het merk of type smartphone dat je gebruikt.

Vervolgens gaan we met de groep naar buiten en lopen we de adembenemende Helder Licht route, waarbij we onderweg de tijd nemen om prachtige foto’s te maken. Je ontvangt doorlopend tips en trucs om de beste resultaten te behalen.

Cursusdata

De workshops worden gegeven op de volgende data. Bij voldoende belangstelling zullen er extra avonden volgen.

  • dinsdag 31 oktober van 19:00 – 22:00 uur (VOL)
  • vrijdag 3 november van 19:00 – 22:00 uur (VOL)
  • maandag 6 november van 19:00 – 22:00 uur (extra avond) (nog enkele plaatsen)
  • woensdag 8 november van 19:00 – 22:00 uur (VOL)

Profiteer van de aanbieding

Een normale prijs voor deze workshop bedraagt € 39,95, maar speciaal voor dit evenement kun je deelnemen voor een bedrag van € 24,95 per persoon. (geen extra korting met passen) Wacht dus niet te lang met aanmelden en meld je op tijd aan. Afgaande op eerdere edities weten we dat de interesse groot is en het aantal plaatsen is beperkt. Als jouw voorkeursavond vol zit, kun je ook aangeven om op de reservelijst geplaatst te worden. Als er dan iemand af valt, dan ontvang je een uitnodiging om alsnog aan te sluiten.

Dit ga je o.a. gaat leren:
Je gaat leren om de belichting van je smartphone beter te benutten, betere composities te maken, handige trucs die het scherpstellen eenvoudiger (en beter) maken en nog heel veel meer. Lees de lesstof ook even na op de pagina smartphone fotografie op deze website.

Aanmelden voor de Workshop

Ben je enthousiast geworden? Meld je dan vandaag nog aan via het formulier op deze website. Zorg ervoor dat je jouw smartphone volledig opgeladen hebt en kleed je warm aan voor deze unieke ervaring. Let op: de workshop focust puur op de fotografische mogelijkheden van jouw smartphone en biedt geen uitleg over de werking van het toestel zelf. Ik kijk ernaar uit jou te ontmoeten in Den Helder, waar we samen de magie van Helder Licht zullen vastleggen met jouw smartphone!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll naar boven