Alkmaar
06-2945 7312
fred@eckkies.nl

Nieuw jaar, nieuwe cursusinformatie

Duidelijk & betaalbaar. Goed hoeft niet altijd duur te zijn.

Nieuw jaar, nieuwe cursusinformatie

cursus

Volg een cursus en wordt nog slimmer!

cursus

Datums beschikbaar voor diverse locaties.

Ook in 2018 staan er weer cursussen op mijn programma. De meest gevolgde cursus is die in het zelf leren bouwen en onderhouden van een WordPress website.

Voor de komende maanden heb ik een nieuwe planning gemaakt en wil deze natuurlijk graag met u delen. Zo kunt ook u ruimte maken in uw agenda en deelnemen aan het goed leren werken met WordPress. Ik geef deze trainingen op diverse plaatsen in Noord-Holland om zoveel mogelijk mensen te bereiken en het voor u eenvoudiger te maken om deel te nemen.

Cursuslocaties in Noord-Holland

De training WordPress wordt gegeven in groepjes van maximaal zes personen op Texel, Den Helder, Alkmaar en Uitgeest. Medio maart begin ik ook in Haarlem. Bekijk hier de ingeplande datums.

Ja, ik wil meteen inschrijven!

Videobewerking met Magix

Naast WordPress geef ik ook trainingen in het leren werken met Nederlands meest verkochte videobewerkingssoftware: Magix Video Deluxe. Voor deze software organiseer in een webinar. Een webinar is een cursus die u gewoon thuis volgt vanachter uw eigen pc. U hoeft er niet eens het huis voor te verlaten.

Dit webinar geef ik op donderdag 22 februari. Inschrijven kan vanaf heden.

Digitale fotografie is zooo leuk!

Op zaterdag 10 maart begin ik weer met de instructie over digitale fotografie en gaan we weer aan de slag met uw fotocamera. Deze training duurt 2.5 uur en wordt gegeven in Den Helder. U leert precies waar alle knopjes voor dienen op uw digitale camera en krijgt daarnaast ook vele tips en trucs om betere foto’s te maken.

Naast bovenstaande trainingen geef ik ook nog steeds les aan senioren in het goed leren gebruiken van hun tablet en om deze doelgroep wegwijs te maken met Social media. Kortom, ik denk dat er voor iedereen wel iets bijzit.

Liever niet werken in een groepsles? Dan is er altijd nog de mogelijkheid voor het volgen van een privéles. Ik zie uit naar uw inschrijving! De snelste manier om dat te doen is via het contactformulier.