Alkmaar
06-2945 7312
fred@eckkies.nl

SMARTPHONE FOTOGRAFIE WORKSHOP

Duidelijk & betaalbaar. Goed hoeft niet altijd duur te zijn.

Een smartphone is niet meer weg te denken in de huidige maatschappij. Ook smartphone fotografie heeft een enorme vlucht genomen en is populair. De smartphone wordt niet alleen meer gebruikt om te bellen. Dit prachtige apparaat is tot mooie dingen in staat en één onderdeel hiervan is fotograferen. Maar dat gaat niet iedereen even gemakkelijk af.

Volg daarom voor slechts € 29,95 de smartphone fotografie workshop en leer behalve betere foto’s te maken, ook de verborgen functies kennen. De workshop duurt ongeveer twee uur, maar dan weet u alles wat u weten moet. Geschikt voor IOS en Android toestellen.

Deze smartphone workshop wordt gegeven in Alkmaar, Hoorn en Haarlem. Op verzoek kan deze workshop smartphone fotografie ook gegeven worden bij u op het bedrijf tijdens een personeelsavond. Informeer naar de mogelijkheden. Of download HIER de flyer, zodat u weet wat u verwachten mag.

Het is niet verplicht, maar ik adviseer wel om een mondkapje te dragen tijdens de cursus. Er is voldoende onderlinge afstand tussen de cursisten.

Smartphone fotografie cursus voor elk merk

 • de smartphone camera goed instellen om beter foto’s te maken
 • maak de beste belichting
 • beter scherpstellen
 • verborgen functies ontdekken en gebruiken
 • composities maken
 • anders kijken naar foto’s
 • actiefoto’s maken
 • de gemaakte foto’s nabewerken met handige apps
 • vele aanvullende tips die u direct kan toepassen
 • gebruik van handige accessoires
 • anders kijken naar uw opnames

De workshop is GEEN uitleg van de werking van uw smartphone. Daarvoor verwijs ik u naar de handleiding. We gaan aan de slag met de functies die voor het fotograferen aanwezig zijn.

workshop smartphone fotografie
Geschikt voor elk merk smartphone

Een cursus smartphone fotografie is ook gewoon leuk!

Iedereen kan een knopje indrukken en een foto maken met een smartphone. Maar bent u er dan ook echt tevreden over. Is het een kiekje geworden of een echte mooie foto? Een foto is een aandenken en die wilt u zo goed mogelijk vastleggen. Na deze smartphone fotografie workshop durf ik te garanderen dat u betere foto’s gaat maken.

Deze workshop is voortgekomen uit mijn cursus digitale fotografie die ik al enige jaren geef. Er kwamen steeds meer cursisten bij met een smartphone en was het tijd voor een aparte cursus gericht op die doelgroep.

Leer ‘verborgen’ functies met de cursus smartphone fotografie

Verborgen functies? Wist u dat? Ja, uw smartphone heeft enkele handige functies aan boord waarover ik u graag tekst en uitleg geef. Aangevuld met mijn kennis als fotograaf kan ik u vertellen dat het merendeel van mijn cursisten niet op de hoogte waren van deze mogelijkheden. Na de smartphone fotografie workshop dus wel!

Cursuslocaties, data, tijd en prijs

De cursuslocaties zijn Wijkcentrum de Oever in Alkmaar, Dorpshuis de Zwaan in Uitgeest en Wijkcentrum Grote Waal in Hoorn. De prijs van de smartphone fotografie workshop is €29,95 per persoon. U kunt zich aanmelden voor de workshop via het contactformulier.

 • dinsdag 29 september van 19:00 – 21:00 uur in Wijkcentrum De Oever.

Aanmelden voor deze cursus kan eenvoudig via onderstaand formulier. U ontvangt binnen 48 uur uw bevestiging. Een week voor aanvang van de cursus ontvangt u nogmaals een herinnering. Geen bevestiging ontvangen? Controleer dan ook even uw spammap.