Haarlem als nieuwe cursuslocatie WordPress

Vanaf maart 2020 start ik ook met het geven van WordPress cursussen in Haarlem. Na Den Helder, Alkmaar, Uitgeest en Hoorn ga ik nu ook cursus geven in Haarlem. Het besluit is genomen nadat ik regelmatig vragen ontving van mensen uit die regio. De cursussen zal ik gaan geven in Wijkcentrum De Wereld aan de Laan van Berlijn 1 (Schalkwijk)

Cursus WordPress in Haarlem 

De start van de eerste cursus WordPress in Haarlem zal op een vrijdag in maart zijn. Deze nieuwe data staan vanaf nu op deze website. Tevens wordt er op deze locatie een cursus videomontage gegeven met Magix Video Deluxe, en workshops Smartphone fotografie.

De WordPress cursus duurt een dag en duurt van 10:00 – 16:00 uur. Tussendoor is er een korte lunchpauze. De lunch is niet inbegrepen in de prijs en bent u vrij om zelf uw broodje mee te nemen.

Tijdens de cursusdag in Haarlem leer ik u de complete basis van WordPress en werkt u in een online leeromgeving. Na afloop mag u daar nog gebruik van maken zodat u thuis verder kunt gaan met oefenen. De support na afloop loopt gewoon door en kost u niets extra’s. Bij de cursus zit een handig naslagwerk en krijgt u op de dag zelf het wachtwoord van het online videoportaal. Daar staan eigen gemaakte video’s in waarin u nog een keer aan de hand van duidelijke voorbeelden tekst en uitleg krijgt over de handelingen die u gedurende dag cursusdag aangeleerd heeft.

Iedereen kan leren om een WordPress website te bouwen

Iedereen ontvangt na afloop een certificaat van deelname. De cursus is voor particulieren en bedrijven. Bedrijven gebruiken de cursus om te leren hoe ze zelf hun website kunnen bijhouden en daardoor te besparen op de kosten. Regelmatig ontvang ik ook marketeers en stagiaires die op les komen voor de baas.

Als u de nodige skills bijgebracht wil hebben van WordPress dan is de cursus een echte aanrader. U gaat zelf ook echt aan de slag en aan het einde van de dag bent u in staat om zelf een WordPress website te bouwen en te onderhouden. Bekijk ook even de speciale FAQ-pagina met veel voorkomende vragen. Zie ik u binnenkort op één van mijn cursussen? Duidelijk en betaalbaar!

Scroll naar boven