Fijne Feestdagen

Fijne feestdagen!

Wat was het weer een apart jaar. Ook met het geven van cursussen is het af en toe afwegingen maken om wel of niet iets te gaan plannen. En als ik eenmaal iets ingepland had, kwam het ook voor dat sommige mensen het toch niet aandurfden om in een groepje te gaan zitten. Maar al met al een goed jaar gehad en met het geven van cursussen één van de betere jaren gehad. Daar ben ik natuurlijk erg blij mee. Naast het geven van de groepslessen waren vooral de privélessen erg in trek. Aan huis of bij cursisten op het werk.

Privélessen lopen gewoon door

Ook 2022 zal weer de nodige uitdagingen hebben, maar dat maakt het ook leuk. Corona zal er nog wel een tijdje zijn en daar zullen we mee moeten leren leven. Daarom ga ik ook vrolijk verder met het inplannen van nieuwe trainingen. Helaas heb ik wel minder workshops in smartphone fotografie gegeven omdat dit toch iets grotere groepjes zijn tot 10 mensen. Deze workshops heb ik gelukkig wel mogen geven op uitnodiging van verschillende personeelsverenigingen.

In samenwerking met Citymarketing Den Helder heb ik ook een leuk project en dat is het fotograferen, ook met een smartphone, van onderwerpen in Den Helder die op een bijzondere manier belicht zijn. Daar leest u meer over op deze website.

Een cursus WordPress geef ik met maximaal vijf mensen en dan is de onderlinge afstand op mijn cursuslocaties gemakkelijk te halen. Dus die cursus ga ik ook zeker weer inplannen omdat deze erg populair is.

Voor dit jaar heb ik vorige week de laatste cursus gegeven en in december geef ik alleen nog maar privélessen voor alle bekende redenen. Volgend jaar, als het weer kan, ben je van harte welkom op één van mijn locaties. Ik bedank iedereen voor de deelname aan mijn trainingen, mijn relaties voor de prettige samenwerking en wens ik je fijne feestdagen toe!

Mocht ik je niet meer spraken dan zeg ik graag tot volgend jaar!

Scroll naar boven