smartphone cursus 2023

Fotografie met een smartphone en WordPress cursussen in 2024

Ben jij er al klaar voor om in 2023 een cursus te gaan volgen? Een cursus in WordPress om zelf een website te bouwen of een workshop smartphonefotografie? Vanaf half december nieuwe data online voor de eerste maanden van het nieuwe jaar. De workshops in smartphone fotografie hebben een vlucht genomen en ben ik afgelopen jaar te gast geweest bij veel bedrijven. Zo leuk om te doen! Maar ook mijn cursuslocaties in Den Helder, Alkmaar en Uitgeest werden goed bezocht. Dat smaakt dus naar meer!

Workshop smartphone fotografie in Hoorn en Enkhuizen

Dit jaar ga ik de cursuslocaties verder uitbreiden naar Hoorn, Enkhuizen en Waarland. Zo zal ik smartphone cursussen en workshops gaan geven in Hoorn en in het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen. Daarnaast heb ik ook vlindertuin Vlindorado in Waarland aan de kalender toegevoegd. Het verschil tussen een cursus en een workshop is dat een cursus binnen in een lokaal gegeven wordt en een workshop smartphone fotografie begint binnen en gaan we na een uurtje ook naar buiten om foto’s te maken. De lesstof is voor 80% hetzelfde.

smartphone workshop

De workshops die binnen en buiten gegeven worden zijn op de locaties Hortus Overzee in Den Helder, Vlindorado in Waarland en het Zuiderzeemuseum. De workshop in het Zuiderzeemuseum duurt drie uur omdat het een groot park is en we daar wat meer tijd nodig hebben. Tijdens de cursussen die binnen gegeven worden doen we uiteraard ook oefeningen zodat je er het maximale uit kan halen en jouw smartphone geen (foto)geheimen voor je heeft. Na afloop ga ik je ook laten zien hoe jij je foto’s verder kan verbeteren met een handige app en laat ik handige accessoires zien en proberen. All-in!

iPhone fotografiecursus

Ik krijg vaker de vraag of de dit alleen geschikt is voor iPhone-gebruikers. Nee, alles is geschikt om te volgen met zowel een iPhone (IOS) of Android smartphone. Ongeacht type. Zolang er maar een camera in zit kan je gewoon meedoen. Uiteraard is het wel zo dat de ene camera meer instellingen heeft dan de andere, maar dat is geen enkel probleem. Ik laat het van beide zien. En instellen.

Bekijk de nieuwe data en aanmelden kan eenvoudig via het contactformulier. Iets leuks doen met collega’s als onderdeel van een bedrijfsuitje? Ook dat is mogelijk en heb ik al vaak mogen doen. Zorgen jullie voor een mooie locatie? Dan kom ik daar naartoe. Laptop, beamer en scherm neem ik zelf mee. Ik heb al voor menig groot bedrijf een leuke fotoworkshop mogen verzorgen.

WordPress websites bouwen in Alkmaar

Tot slot is er nog te melden dat de cursus WordPress websites bouwen ook gewoon doorgaan. Deze zal ik gaan geven in Alkmaar aan groepjes van maximaal vijf personen. In één dag leer ik je de complete basis waar SEO de rode draad zal zijn omdat je tenslotte ook gevonden wil worden. De cursus is compleet met naslagwerk en kosteloze support na afloop. En natuurlijk een lekkere kop koffie of thee. Bekijk de geplande data via de WordPress pagina.

Scroll naar boven