Korting

Cursus volgen in 2023? Nieuwe cursusdata staan online!

Korting op cursussen in 2024!

Vanaf eind 1 februari 2024 beginnen mijn cursussen en workshops weer. In de decembermaand ligt dit altijd een beetje stil vanwege de feestdagen, maar gelukkig mag ik weer bijna van start. En ik heb er weer zin in! En jij kan ze volgen met een korting. Ook in 2024 blijf ik cursussen en workshops aanbieden in smartphone fotografie, websites bouwen met WordPress, LinkedIn-trainingen op locatie en kan ik je helpen met videomontage als je jouw films afmonteert met Magix Video Deluxe.

Bekijk de nieuwe data vanaf nu op de betreffende pagina’s en dan zie ik jou graag tegemoet! Er komen de komende maanden nog aanvullende data bij, maar tot april is er al volop keuze. De plaatsen waar ik mijn cursussen ga aanbieden zijn wat aangepast en zal ik naast cursussen in Alkmaar, Den Helder en Uitgeest, ook cursussen aanbieden in Hoorn, Waarland en Enkhuizen.

De genoemde prijzen van de workshops zijn inclusief toegangsticket voor de locatie.

Smartphone fotografie in Enkhuizen

Nieuw is de workshop smartphone fotografie in Enkhuizen. Die zal ik gaan geven in het Zuiderzeemuseum en duurt drie uur. Deze workshop is langer omdat het park ook vrij groot is. Ik kijk hier zelf ook erg naar uit omdat het een prachtige locatie is om flink aan het fotograferen te gaan. Ga jij mee?
De afgelopen tijd heb ik ook zeker niet stilgezeten en ben ik met diverse partijen gaan praten om het voor jou als cursist nog aantrekkelijker te maken om bij mij een cursus te gaan volgen. Langs deze weg kan ik melden dat dit aardig gelukt is. Met wie dan? Lees dan even verder.

korting

Korting met OmringPas en AlkmaarPas

Een cursus volgen is gewoon ook leuk. Je leert er weer iets nieuws van of je wordt ergens nog beter in. Had ik al gezegd dat het ook nog eens gezellig is? Het zal niet de eerste keer zijn dat cursisten elkaar na afloop nog opzoeken om samen verder de diverse mogelijkheden verder te ontdekken. Hoe mooi is het dan dat als je een pas hebt van de Omring of een Alkmaarpas waarmee je maar liefst 10% korting krijgt op mijn cursussen en workshops!

Met de AlkmaarPas krijg je naast korting op mijn cursussen ook korting bij andere bedrijven. Je kan de pas eenvoudig aanvragen via hun website.

De OmringPas geeft ook recht op 10% korting. Zo krijgt u korting in verschillende winkels, verzekeringen, op maaltijdbezorging en woningaanpassingen. Bovendien organiseren zij diverse trainingen voor uw vitaliteit en leuke dagjes uit. Bekijk hun complete aanbod op hun eigen website.

AlkmaarPas
OmringPas

Tot slot; net als afgelopen jaar krijgt iedereen die mij een smartphone cursus of workshop volgt een kortingsbon om 50 foto’s gratis te laten afdrukken bij CeWe. Heel veel mooier kan ik het bijna niet maken. Mooi woord hè, korting.

Groepsles of privéles

Geen zin om met een groepsles mee te doen? Geen punt, want ik blijf ook de privélessen aanbieden. Eén op één en behandelen we de lesstof op jouw eigen tempo. Dit kan gedaan worden aan huis, op een afgesproken locatie of bij jou op het bedrijf.

Toch nog vragen of direct aanmelden? Dat kan heel eenvoudig via het contactformulier op de website. Ik zie jou in 2024 graag tegemoet op één van de cursussen. Dan gaan we er een leuke en leerzame dag van maken. Het enige wat je mee hoeft te brengen is je enthousiasme!

Scroll naar boven