Fred van Eck

Smartphone fotografie leer je bij Fred

De Helderse ondernemer Fred van Eck is gek op fotografie. Naast de cursussen die hij al gaf in het zelf websites bouwen met WordPress, is hij ook volop bezig met het geven van workshops in fotograferen met een smartphone. Want iedereen heeft er tegenwoordig wel eentje. Alleen is niet iedereen tevreden met het resultaat. Van Eck heeft dit opgepakt en met zijn eigen ervaring als smartphone fotograaf heeft hij inmiddels al vele cursisten op zijn workshops mogen ontvangen.

Cursus of workshop

Fred bied de optie om te kiezen tussen een cursus en een workshop. Een cursus wordt binnenshuis gegeven en met een workshop gaat hij met de cursisten ook naar buiten. Hij maakt hierbij onder andere gebruik van mooie locaties als Hortus Overzee in Den Helder en Vlindertuin Vlindorado in Waarland.

De cursisten krijgen eerst een stukje theorie en gaan ze de camera op de smartphone instellen en laat Fred in woord en beeld precies zien wat de mogelijkheden zijn. Ongeacht merk en type, Android of Apple. Ook de verborgen functies worden helder uitgelegd en krijgen de cursisten ook de mogelijkheid om het op hun eigen smartphone in te stellen. Na het instellen en de uitleg gaan de cursisten met de workshop naar buiten om het geleerde uit te proberen.

Fred van Eck

Smartphone workshop voor bedrijven en scholen

Fred richt zich niet alleen op particulieren met zijn cursussen. Hij bied deze smartphone cursussen ook aan bij bedrijven als onderdeel van een personeelsavond of bedrijfsuitje. Samen met collega’s nog betere smartphone foto’s leren maken.

Voor scholen vanaf groep 7 heeft Fred de workshop omgezet in duidelijke kindertaal en laat hij de kinderen kennis maken met fotografie met hun smartphone omdat deze groep er al vaak eentje bezit. Stap voor stap laat hij aan hun zien hoe ze goede composities maken, hoe ze met de belichting kunnen spelen en stimuleert hij op die manier hun interesse in fotografie en leren ze goed samen te werken als ze op pad gaan als ze in- en om school foto opdrachtjes gaan doen.

Momenteel zijn er weer diverse cursusdata en locaties online gezet op de website en Facebookpagina van Fred. Iets voor jou? Alles is duidelijk en zeer betaalbaar.

Scroll naar boven