LinkedIn webinar maak jezelf zichtbaar

Ben jij op zoek naar werk? Ben je online aan het zoeken geslagen maar is je online LinkedIn profiel nog niet helemaal wat het moet zijn? Volg dan mijn LinkedIn webinar op donderdag 7 mei 15:00 uur. Want met zo’n 8 miljoen gebruikers is dit wel de plek om je te profileren bij recruiters en bedrijven. Zie LinkedIn als je eigen online CV. En die moet er gewoon goed en compleet uitzien. Zelf ben ik al jaren zeer actief op dit platform en wil nu graag andere mensen op weg helpen. Wie ik ben lees je op deze pagina.

LinkedIn profiel in orde maken

Een hoop mensen hebben al een LinkedIn profiel maar zijn er niet echt actief of bewust mee bezig. Vaak hoor ik mensen zeggen dat ze het hebben ‘omdat iedereen het heeft’ maar doen er verder niets mee. Dat is zonde want je laat hier dan ook kansen voor werk liggen. Of je nu werkzoekende bent of ondernemer. LinkedIn is de zakelijke variant van Facebook en wordt meer en meer gebruikt. Tijd om jouw profiel up to date te maken.

LinkedIn webinar vanuit huis te volgen

Het mooie van deze training is dat je het huis niet uit hoeft en de training gewoon kan volgen achter jouw eigen computer. En om het ook leuk en interessant te maken kan ik deze training aanbieden voor het lage bedrag van slechts €39,50 (incl. btw/ introductieprijs)

Met deze webinar doorlopen we het profiel en laat ik zien wat je kan doen om op te vallen met vele handige tips die je direct kan toepassen. Ook al zou je al werk hebben, zelfs dan is het een mooi moment om je profiel eens goed te bekijken. We doorlopen elke stap voor een goed profiel en vul ik dit aan met weetjes waarmee je weer net wat meer weet hoe dit platform werkt.

LinkedIn workshop voor bedrijven

Wilt u een LinkedIn webinar of workshop exclusief volgen voor uw eigen salesteam? Lees de informatie dan even door op deze pagina.

Scroll naar boven