privéles

Privéles of een les met een groep

Alle aandacht met een privéles

Iets aangeleerd krijgen in uw eigen tempo, over de onderwerpen die u graag wilt leren. Boek een privéles en laat u door niemand afleiden. Alles in het tempo wat u zelf kan aangeven. Ideaal! Een les wordt aan huis gegeven of bij u op het bedrijf.

De privélessen van Eckkies.NL zijn ideaal voor mensen die er simpelweg niet van houden om in groepsverband dingen aangeleerd te krijgen. Dat kan zijn omdat het lastig is om de aandacht erbij te houden, het gaat misschien even te snel, of wilt u alleen specifieke dingen leren of omdat de opgegeven tijdstippen van de cursus gewoon niet overeenkomen met de eigen agenda.

Dan is het goed om te weten dat wij de mogelijkheid kunnen bieden voor het volgen van een privéles. U werkt dan in uw eigen tempo, krijgt alle aandacht van de wereld, en plannen we een cursus dag- en tijdstip die u goed schikt. Privélessen zijn uiteraard wel wat duurder dan een groepsles. Dat kan ook bijna niet anders. Voordeel is dat we tijdens de privéles veel meer, en specifieker, op uw leswensen kunnen in gaan. Het tempo kunt u zelf aangeven.

Ook voor bedrijven is het een uitkomst om een les te boeken op het moment dat het u schikt, op een plek die u het beste uitkomt. Op kantoor of aan huis.

priveles

Privéles met 100% persoonlijke aandacht

Elke cursus wordt één op één gegeven en werkt u met uw eigen apparatuur of software. Het zijn creatieve cursussen waarna u na afloop zelfstandig aan de gang kunt gaan met de geleerde onderwerpen. U mag zelf ook precies aangeven wat u wilt leren. Dit is dus absoluut maatwerk.

De cursussen die u als privéles kunt boeken zijn:

Scroll naar boven