Helder Licht

Smartphonefotografie workshop tijdens Helder Licht

Vanaf 7 maart 2022 start in Den Helder het evenement Helder Licht. Er zullen 10 plekken door middel van bijzondere lichtprojecties prachtig verlicht worden. De indrukwekkende lichtprojecties zijn door nationale en internationale lichtkunstenaars speciaal voor Den Helder gecreëerd met als thema “Together again”. Deze schitterende lichtroute is te bewandelen en bewonderen tussen 19.00 en 22.00 uur van 7 tot en met 23 maart. Tijdens dit evenement zal ik meerdere keren een workshop smartphonefotografie gaan geven in samenwerking met Citymarketing Den Helder.

Maak betere smartphone foto's tijdens Helder Licht evenement

Er zijn op moment van dit schrijven drie workshops gepland op 8, 14 en 23 maart 2022. De aanvang van deze workshops zijn om 19:00 uur en duren tot ongeveer 21:30 uur. Na ontvangst op in de Experience store in het centrum van Den Helder, krijg je eerst een stukje theorie en gaan we de smartphones op de juiste manier instellen. Het merk of type smartphone maakt niet uit. Na deze instructie gaan we naar buiten en gaan we de Helder Licht route lopen en foto’s maken.

Helder Licht

Tijdens het lopen van deze route nemen we de tijd om mooie foto’s te maken en krijg je doorlopend tips en trucs om tot goede resultaten te komen. De cursus heeft een lage prijs van slechts €15,- per persoon (normaal €29,95) maar vol is vol. Mocht de cursus snel vol zitten, dan worden er extra workshops gepland. Is de interesse gewekt? Lees dan verder op de website van Citymarketing en op dezelfde website is dan de mogelijkheid tot aanmelden.

Zorg tijdens de workshop voor een volle accu van jouw smartphone en warme kleding. Let op dat de workshop GEEN uitleg is van de smartphone, maar we puur de fotografie mogelijkheden gaan benutten. Zie ik jou in Den Helder?

Scroll naar boven