workshop smartphone fotografie

Uitbreiding aanbod workshops in smartphone fotografie

Voor seizoen 2022-2023 is het programma-aanbod verder uitgebreid. De workshops in smartphone fotografie zijn populair en reden te meren om hier natuurlijk op in te springen. Voor deze workshops heb ik zelfs een extra website gebouwd met een duidelijk overzicht van het aanbod. Om die te bezoeken surf je naar www.workshopsmartphonefotografie.nl en kun je een kijkje nemen in de mogelijkheden en het aanbod. Naast de workshop binnen geef ik deze ook steeds meer buiten op mooie locaties en bij bedrijven. Iedereen is erbij gebaat dat er mooie foto’s gemaakt worden en dat leg ik graag uit!
Inmiddels ben ik zelf ook meer aan het fotograferen in opdracht en doe, naast een professionele fotocamera, nu ook meer en meer met mijn iPhone. Ook hier leest je meer over op de andere website.

Smartphone fotografie op mooie locaties

Mijn smartphone cursussen en workshops geef ik voornamelijk op locaties in Den Helder, Alkmaar en Uitgeest. In Alkmaar en Uitgeest zijn dit binnen locaties en in Den Helder zowel binnen als buiten. Om een duidelijk onderscheid te maken noem ik de trainingen die ik binnenshuis geef een ‘cursus’ en die ik buiten geef een ‘workshop’.

Het is gebleken dat het dan een duidelijker beeld geeft. De lesstof is van beiden zo goed als gelijk, maar de workshop buiten heeft meer praktijkopdrachten en gaan we er echt even op uit. Ook dit kun je nalezen op deze website.
Naast de workshops op eerdergenoemde plaatsen ben ik ook bezig om smartphone fotografie workshops te geven in het Zuiderzeemuseum. Dit is een ideale locatie om de mooiste foto’s te maken en eens goed te oefenen met de mogelijkheden van je smartphone. Ik werk aan de laatste details en zal dit binnenkort verder kenbaar maken via mijn websites en via mijn Socialmediakanalen op Facebook en Instagram. Volg je me daar al?

smartphone fotografie

Trouwreportages in Den Helder e.o.

Binnen mijn aanbod ben ik weer begonnen met het maken van trouwreportages. Dit heb ik meer dan 15 jaar gedaan. Er wordt weer volop getrouwd en heb ik dit weer opgenomen in mijn aanbod. De reportages maak ik natuurlijk wel met mijn professionele fotocamera, maar zo af en toe kan ik het niet laten om ook hier de smartphone in te zetten. Je maakt dan sneller ongemerkt een spontane foto. Op deze website heb ik daar nog geen speciale pagina voor ingericht, maar een e-mail is snel verzonden als je hier een vraag over hebt en voorbeelden wil zien. 

WordPress websites bouwen met Elementor

Je zou het bijna vergeten, maar ik geef ook nog steeds dag-trainingen in het zelf websites bouwen met WordPress. Dit doen we zowel met de Gutenberg bouwer als met Elementor. Elementor is wat uitgebreider en is een iets andere manier van werken. Inmiddels kan ik wel zeggen dat ik hier zelf het liefste een website mee bouw door de vele mogelijkheden. Dat breng ik graag op je over tijdens de geplande cursus waarmee ik in september weer van start ga en jij je nu al kan opgeven.
Tot zover even deze update en hoop ik je op één van mijn trainingen te mogen ontvangen. Een vraag, opmerking of verzoek? Stuur me gerust een mailtje of gebruik het contactformulier.

Scroll naar boven